ZEHRANUR YILMAZ
MKYK Asil Üye

ZEHRANUR YILMAZ

1998 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Rizeli olup üniversite son sınıf öğrencisidir. 2017 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne başladı, şu anda son sınıftadır. Anadalına ek olarak 2018 yılında BIlgisayar Mühendisliği bölümünde çift anadala programına başlamış ve halen bu alanda eğitimine devam etmektedir. TOBB iştirakı olan Akıllı Binalar Tesis Yönetimi şirketinde stratejik planlama ve iş geliştirme alanında eğitimler aldı. Türk Havacılık Uzay Sanayi (TAI) de yardımcı sanayi üretim planlama üzerine aday mühendislik yaptı. HAVELSAN da yazılım ürün yönetim süreci üzerine çalışmalar yaptı. Siyasi hayatına 2016 yılında Ankara Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Komisyonu’nda başladı. 2018 yılında Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2020 Şubat ayından itibaren AK Parti GM 7. Dönem yedek MKYK üyesi olarak görev aldı. 17 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen Ankara 7. Olağan İl Kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen 6. Olağan Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’nde tekrar MKYK üyesi olarak seçildi. İyi seviyede İngilizce, orta seviyede Almanca bilmektedir.