12-02-2021 16:20:19

“Siyasetin en önemli amacının millete hizmet ve mazlumun yanında olmak olduğuna inanıyoruz”

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yalova Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede Büyükgümüş, Türkiye'de geçmişte yaşadıklarını unutmadan, geleceği inşa etmeye durmadan, yorulmadan devam edeceklerini belirtti.

Genel merkezde gerçekleştirilecek büyük kongreye hazırlandıklarını aktaran Büyükgümüş, Mart ayı üçüncü haftasında 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için yeni bir gündemi Türkiye ve dünya ile paylaşacaklarına vurgu yaptı.

Büyükgümüş, "Bizim gençliğinde bu işe başlamış, gençlik kollarından yetişmiş, ilçe gençlik kollarından cumhurbaşkanlığına kadar bu davanın her noktasında, çilesiyle, heyecanıyla çalışmış bir liderimiz var. İnşallah Türkiye'yi yeni hedeflere biz AK Gençlik olarak en önde çalışarak Cumhur İttifakı ile beraber ülkemizin tamamını kuşatarak bu yola çıktık ve inşallah başarılı olacağız. Siyasetin en önemli amacının millete hizmet ve mazlumun yanında olmak olduğuna inanıyoruz. AK Gençliğin en önemli mottolarından biri dünya beşten büyüktür demektir." diye konuştu.

Türkiye'nin bölgede gerçekleştirdiği operasyonlar ve atılımlardan da örnekler anlatan Büyükgümüş, geçmişten bugüne kadar yapılan çalışmaları gençliğin kalbine, ruhuna bir nakış gibi işlemeleri gerektiğine dikkati çekti.

Yalova'da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara değinen Büyükgümüş, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Emirhan Balkaya İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.