04-08-2019 14:19:02

Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Büyükgümüş Elazığ ve Malatya gençliğiyle buluştu

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Elazığ ve Malatya’daydı. Malatya’da gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” öncesi Elazığ’a giden Büyükgümüş, burada ilçe ve belde gençlik kolları başkanlarıyla görüştü.

Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş, teşkilatların görevlerine dikkati çekerek “Dokunmadık her bir gönlün, çalınmadık her bir kapının Partimiz üzerinde hakkı var” dedi.

Büyükgümüş, Elazığ’da inşası devam eden Avrupa’nın en büyük gençlik merkezi “İpekyolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Çalışmaları Merkezi”ni, AK Parti Elazığ İl Başkanlığını ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Çay davetiyle başlayan büyük organizasyon

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Elazığ programının ardından, Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık’ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan “Malatya Gençlik Buluşması”na katıldı.

“Bu program heyecanımıza heyecan katacak”

Büyükgümüş, burada yaptığı konuşmada her bir gençlik kolları üyesine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların gençlerin heyecanına heyecan kattığını belirtti.

Gençlerle ilgili her organizasyonda bulunan son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, gençlerin bir isteğini daha yerine getirdi. Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak gençlerle buluşturdu.

“Sizlerle beraber geleceğe yürüyeceğiz”

Alandaki gençlere seslenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023’e farklı bir şekilde hazırlanılacağına vurgu yaptı. Cumhurbaşkanımız, “Sizler dik durdukça bizler de bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz” sözleriyle gençleri selamladı.

Etkinliğe; son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Fatih Toprak, Ahmet Mücahit Arınç, Alpay Özalan, Zeynep Yıldız, Müslüm Yüksel, Semiha Ekinci, Tolga Ağar ve önceki dönem Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu da katıldı.