05-04-2022 01:34:38

"Gençlerin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yeniden başkan yapacağız"

Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından il başkanlığı binasının bahçesinde düzenlenen vefa iftarında konuştu.

İnan, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan gençliğin oyuyla, girmiş olduğu tüm seçimlerden birinci parti olarak çıktığını belirten İnan, "Şimdi ise İzmir AK gençliğin tecrübesiyle heyecanıyla burada son 20 yıldır yaptığımız onca güzel çalışmayla beraber, 2023 yılında tüm gençlik çalışmalarımızı taçlandıracağız. Girdiğimiz seçimlerin hepsinde gençlerin oyu vardı. Şunu iddia ediyorum. 2023 yılında düne nazaran en fazla gençlerin oyunu aldığımız bir seçim olacak. Gençlerin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yeniden başkan yapacağız. AK Parti'yi yeniden iktidar yapacağız." diye konuştu.

İnan, seçimlere bir yıldan az bir süre kaldığını, tüm tecrübe ve enerjilerini sahaya hep birlikte yansıtacaklarını anlattı.

İstanbul'un AK Partili ilçelerinde gençlere yönelik yapılan hizmetleri anlatan İnan, "Bir İzmirli genç olarak üzülüyoruz. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz cuma günü Fatih ilçesinde açmış olduğu kütüphaneleri ziyaret etmenizi çok isterim. Bugün Fatih ilçesindeki 11 kütüphanenin bir tanesi dahi İzmir'de yok. İstanbul'da, Ankara'da ve İzmir'de CHP'li yöneticilerin son 1,5-2 yıldır bu memleketin gençlerine dahil tek bir icraatını göremedik. Son 20 yıldır İzmir'in gençlerine, çocuklarına ve geleceğinin tasarlanması noktasında ortaya koydukları hiçbir gayret yok. Bunları daha çok anlatacağız." diye konuştu.