03-03-2020 14:34:56

“Bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz çok ama çok önemli”

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Alanında Çalışan STK Temsilcileri ile İstişare Toplantısı’na katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Programa STK temsilcilerinin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Julide Sarıeroğlu da katılırken, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları da programda hazır bulundu.

STK temsilcilerine hitap eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan, son zamanlarda gönüllü kuruluşlara yönelik yapılan tacizlerin arttığını ifade ederek, bu tür buluşmaların oldukça anlamlı olduğunun altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; basın yayın organlarında, özellikle sosyal medyada millete ve gençlere hizmetten başka hiçbir gayesi olmayan kuruluşlarımıza yönelik itibar suikastları düzenleniyor. İşte bu noktadan hareketle bizim birliğimiz, bizim beraberliğimiz ve bizim kardeşliğimiz çok ama çok önemli dedi.

‘Bizi bölmek ve parçalamak gayreti içerisinde olabilirler’ diyerek sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacak tüm oyunları ve tuzakları bu kadroların bozacağını ifade ederken, “İman varsa imkân da vardır” vurgusu yaptı.

“Dünyadaki sosyal değişimler en çok gençleri etkiliyor”

Programın ev sahipliğini yapan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, programda konuşma gerçekleştirdi. 31 farklı Sivil Toplum Kuruluşu Başkanının katıldığı toplantıda, dünyadaki sosyal değişimlerin en çok gençliği etkilediğinin altını çizen Büyükgümüş; toplantılarda sert değişim rüzgârına karşı gençliği savrulmadan siyaset ve sivil toplum olarak sakin limanlara nasıl ulaştırabiliriz bunun cevabını arıyoruz ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda farklı çalışma gruplarının kurulması planlanarak, sivil toplum ve siyaset birlikteliğinin ortak çalışmalar ile daha da derinleştirileceği ifade edildi.